Barna László
Barna László 2017-01-11 21:20:46

Ingyenes önéletrajz készítő eszköz a Net-eclubtól!

Mindenki tudja, hogy az álláskeresés első és legfontosabb lépése egy jó önéletrajz elkészítése. Ebben segít neked most egy új, ingyenes eszközzel a net-eclub álláshirdető klub. Nagyon egyszerűen 10 perc alatt létrehozhatod a saját önéletrajzod, három egyszerű lépésben.

1. A "Profil menü, személyes adatok" menüpontban, tölts fel egy jó képet magadról.

2. Töltsd ki a személyes adataidat.

3. Töltsd ki a munkavállalói adataidat, és kattints a lap tetején, az önéletrajz letöltése gombra.

Kész is vagy! Máris letöltheted a kész önéletrajzodat a saját gépedre PDF formátumban. Ezután már bárkinek elküldheted e-mailben is, kinyomtatva pedig jelentkezhetsz vele különböző állásajánlatokra, és megszerezheted az ideális munkát magadnak.

Nagyon egyszerű az elkészítése, mert csak válaszolnod kell az állásprofil kérdéseire és a táblázat minden fontos adatot tartalmaz, aminek egy önéletrajzban szerepelnie kell. Nem fogsz kihagyni semmit az ajánlatból. Minél több kérdésre válaszolsz, minél több mezőt töltesz ki részletesen, annál jobb lesz az önéletrajzod.

Hasznos tipp: A munkavállalói adatokban a "Mihez értek, miben van gyakorlatom" részben azt írd le röviden, hogy hol, milyen típusú munkákat végeztél, milyen gyakorlatod van azon a szakterületen, amire jelentkezel. Erre kíváncsiak a legjobban a munkaadók. Ha pl. egy pincér munkára jelentkezel, akkor azt írd le röviden, hogy hol, milyen felszolgálói munkákat végeztél, mennyire vagy jó ebben a szakmában. Azt ne írd ide be, hogy kazánkovács is vagy, mert arra itt nem kíváncsiak. Ide csak azt írd le, hogy milyen vendéglátós tapasztalatod van.

Próbáld ki, és készítsd el a saját önéletrajzod! Kattints ide és kezd el most: https://uj.neteclub.com/profil

(A net-eclub oldalon, a kitöltött munkavállalói adataidat nem látja más csak te, és azok a cégek akiknek az álláshirdetéseire jelentkezel. A személyes adataidnál is beállíthatod, hogy mi legyen nyilvános és mi ne.)

Szép napot!

Net-eclub csapata

Rusz Gyorgyne Irénke, Hromek Jánosné, Csalami Tibor, Androczi Györgyné Zsóka, Varga Sándor, Szanyiné Koncz Mária, Cserna Piroska, Ozsvath Geza, ###, Kapuvári Gyula Jánosné Mária, Dobossy Ilona kedvelik ezt.
Még nincs komment, legyél te az első aki hozzászól!