Vásárlas

Kitörés az üzleti zsákutcából, fekete öves marketinggel
Ár: 17 €

Kitörés az üzleti zsákutcából, fekete öves marketinggel


Ebből a könyvből megtudhatod azokat a kulcs fontosságú alapelveket amelyekkel kitalálhatsz a kamu internetes üzletek végtelen labirintusából, könnyen felismerheted, megtalálhatod a biztonságos, kiszámítható és jól jövedelmező üzleteket. Megismerheted a leegyszerűsített fekete öves marketing elveket, amikkel elérheted, hogy folyamatosan Téged keressenek, nálad vásároljanak és a Te pénztárcádat vastagítsák a vevők.

Lehet, hogy a könyv elején úgy érzed nem hozzád szól a könyv, de ne aggódj, megkapod a választ a kérdéseidre, csak legyél kitartó. Olvasd végig a könyvet, ne hagyj ki, ne ugorj át részeket, még akkor sem, ha úgy gondolod, hogy ez nem rád vonatkozik, mert minden rész fontos, hogy tényleg a hasznodra legyen. Az üzleti világban minden-mindennel összefügg és fontos megérteni az alapokat, csak akkor fogod látni az összefüggéseket és akkor tudod alkalmazni a tanultakat a saját üzletedre.


Ár: 30 €

Akciós ár: 17

A vásárláshoz regisztrálj vagy jelentkezz be!

Ingyenes PDF tanulmány
Ár: 0 €

Ingyenes PDF tanulmány


A 7 legveszélyesebb hiba amit feltétlenül el kell kerülj, ha új érdeklődőket, potenciális vevőket és több bevételt szeretnél egyszerűen, visszautasítások és kéretlen levelek küldözgetése nélkül!

Ár: 0

A vásárláshoz regisztrálj vagy jelentkezz be!